Ștergerea contului și a datelor
Actualizat: 17 octombrie 2026
Dacă aveți un cont Sepet, îl puteți șterge împreună cu datele personale asociate prin una dintre metodele de mai jos.
- În aplicația Sepet App autentificați-vă cu numărul de telefon.
- Deschideți Profil.
- Apăsați „Șterge contul”.
- Confirmați ștergerea. Contul va fi șters de pe server, iar aplicația vă va deconecta.
Dacă aveți un cont de curier sau șofer Sepet, îl puteți șterge din aplicația Sepet Courier:
- În aplicația Sepet Courier autentificați-vă cu numărul de telefon.
- Deschideți Profil.
- Apăsați „Șterge contul”.
- Confirmați ștergerea. Cererea nu este disponibilă în timpul unei comenzi sau curse active — finalizați sau anulați-o întâi.
Dacă aveți un cont vechi cu parolă, puteți folosi și formularul de ștergere prin telefon și parolă:
Deschide formularul de ștergere
Dacă nu aveți acces la telefon sau aplicație, scrieți la [email protected]. Includeți numărul contului și informații pentru confirmarea proprietății contului.